Popcorn bakjes kopen. Bedrukte popcorndoosjes van klein tot supergroot formaat

Popcornbakjes laten bedrukken

Bedrukte popcorndoosjes met je eigen ontwerp zijn de ideale manier om je bedrijf, organisatie, merk of campagne mee in de kijker te zetten. De popcorn bakjes die wij vervaardigen zijn 100% voedselveilig en milieuvriendelijk. We maken ze uit 230g FSC® karton dat voldoet aan de strenge voedselwetgeving. Bovendien bedrukken we onze popcorn bakjes met inkt op waterbasis, waardoor ze geschikt zijn om koud of warm voedsel in aan te bieden. De popcorn bakjes kunnen daardoor ook zeker worden gebruikt voor andere voeding dan enkel popcorn.

Popcornbakjes bestellen via online webshop


Bedrukte popcorndoosjes voor kleine en grote snackers

Voor je bedrukte popcorndoosjes kan je kiezen uit maar liefst vijf verschillende formaten: Small (115mm hoog), Medium (145mm hoog), Large (220mm hoog), XL (ook 220mm hoog, maar breder) en XXL (270mm hoog). De popcorn bakjes zijn conisch opgebouwd, de bovenkant is dus wat breder dan de onderkant. Zo kan je lekker makkelijk aan dat laatste stukje popcorn!


Gepersonaliseerde popcorndoosjes kopen

Popcornbakjes bedrukken met jouw logo, reclameboodschap of creatief design? Dat kan al vanaf 500 stuks, maar grote tot extreem grote oplages zijn zeker mogelijk. Je popcorndoosjes worden steeds fullcolor gedrukt. Houd er wel even rekening mee dat de levertijd van popcorn bakjes in normale oplage gemiddeld 10 à 15 werkdagen duurt. Op tijd besteld, is op tijd geleverd.

Popcorn bakjes kopen →

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en promoties

Natuurlijk nemen we je privacy serieus en gaan we je ook niet constant lastig vallen. Je kan je in één simpele klik op elk ogenblik weer afmelden.
Deze website is onderdeel van PrintPrestige BVBA, waartoe ook deze mailinglist behoort.

 
 
Copyright © 2019-2023 Popcornbakjes.be. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW